Wednesday, December 23, 2009

adeh~~

Ceh lagu camni pon ade jgk rupernyer...hampehhh~~~
WALI-CARI JODOH
Apa salahku apa salah ibuku
Hidupku dirundung pilu
Tak ada yang mau dan menginginkan aku
Tuk jadi pengobat pilu
Tuk jadi penawar rindu
Tuk jadi kekasih hatiku
*Timur ke barat selatan ke utara
Tak juga aku berjumpa
Dari musim duren hingga musim rambutan
Tak kunjung aku dapatkan
Tak jua aku temukan
Oh tuhan inikah cobaan
**Ibu-ibu bapak-bapak
Siapa yang punya anak
Bilang aku aku yang tengah malu
Sama teman-temanku
Karna cuma diriku yang tak laku-laku
***Pengumuman-pengumuman
Siapa yang mau bantu
Tolong aku kasihani aku
Tolong carikan diriku kekasih hatiku
Siapa yang mau
Back to *, **, ***
Ibu bapak punya anak
Bilang-bilang aku aku yang tengah malu
Sama teman-temanku
Karna cuma diriku yang tak laku-laku

Mimpi yg 'mampus'..hehe

Tak sengaja genggamanku terbuka
Lantas ku gapai bintang yang berjuta
Bintang yang kuimpikan menerangi
Takkan kubiarkan berlalu pergi
Andai benar kau menjadi milikku
Mencintaimu menjadi sumpahku
Namun jika hadirmu satu mimpi
Aku rela tidur sepanjang hari
c/o : Kutunggu mentari di hujung siang
Tak kusangka awan hitam menjelang
Sumpahku jadi tak pasti
Nyatalah mimpi, mimpi yang mati
Genggaman tanganku terbuka sepi
Mendambar dirimu satu ilusi
Bintang yang kugapai tak berpanjangan
Hadirmu di dunia hanya pinjaman
Kutunggu mentari di hujung siang
Tak kusangka awan hitam menjelang
Sumpahku jadi tak pasti
Nyatalah mimpi, mimpi yang mati
Kutunggu mentari di hujung siang
Tak kusangka awan hitam menjelang
Sumpahku jadi tak pasti
Nyatalah mimpi, mimpi yang mati
Kutunggu mentari di hujung siang
Tak kusangka awan hitam menjelang
Sumpahku jadi tak pasti
Nyatalah mimpi, mimpi yang mati

Monday, December 21, 2009

lihat kuku2 ku...haha..lagi sekali sebutt..kuku kuku ku...huhu...mcm pgl ayam...haiyak dush2..merahkan??..
Tetibe rase cam nak layan lagu s.jibeng..inai di jari...wawawa~~

Inai disapu dijari tandanya mesra
Memberitahu hai dikau sudah dipunya
Merah bercahaya bibirnya penuh bermakna
Di jari manisnya tersarung cincin permata
Alangkah indah temasya di malam itu
Dua insan karam di lautan madu
Menanam dendam berahi satu persatu
Berkucup angan di bibir merayu-rayu
Apa kiranya semua dendamnya itu
Dalam gembira hai penuh duka sengsara
Seorang insan turut memendam rasa
Patah hatinya terkorban dalam bercinta
Andainya itu sayang berupa erti
Setahun janji ditempah hilang sehari
Membuat aku sedar diri sendiri
Inai merah mu tanda sudah bersuami
wahahaha....poyos...bengong ape mood lagu dolu2....

Saturday, December 19, 2009

Fire Drill 2

ni gmbr mase fire drill ari tu...thanks shidan...haha...aku songlap je gambar ni...ni kak faz ngan kak rozi menten cun...wawawa..wlopun stelah penat 2run tga...heh kak rozi dh 2run dulu...mana aci...kak faz la penat lelah 2run tga..huhu...
antara org2 penting SPM hehe...jeng3...memperkenalkan...our GM: En. Zurlani, AGM: En. Yusof and En Almalik Faisal...hehe..tgk tu en zur siap dh bkk butang baju dah...yg 2 org AGM ni kontrol ensem ker?..huhu..

Kay, Rizky, Razif , Zaid and Kak Mar

bunga2 di di dlm taman..haha...

antara team SPM yg ade..yg lain dah hangus tebakar...haha....ok SEKIAN..


Tuesday, December 15, 2009

Iv

baru td ade internal interview kt tm...huhu...igt kan xyah lg nak inteview2 ape semua ni...ye la boss dah recommenbd utk absorb..tp kene jgk sbb bru fair n square feet...huhu..

Monday, December 14, 2009

Kawin..

xpenah aku mtk cuti tau..time raye je aku mtk cuti..skang ni bru mtk cuti lg..huhu..ye la sepupu nk kawin...jgn x g wei...kang kene boikot lak..aku kawin nti org xde..ish3..sape nk jwp..hehe..bilekah aku lak nk kawin..wawawa...usah d tye..biarkan rahsia sudah..haha..ni semua gmbr2 mse kawin sepupu aku along aya..

orang kuat majlis...sgt serius bapak ku ini...jd org kuat n ketua penyembut tetamu yg berkeliber...muke mesti control...wawawawa.

wajah2 pengantin yg cuak..huhu...tp tgk minah pkai 2dung biru 2..nak gak enter prem...wahahaha...anak sapa la tu..

ekkkk~~~layan je la gambar ni..huhu...lps akad nikah..

jeng3...menjadi pengapit segera..hahaharrr...adoiyaii..akak xprepare tau...klao akak tau la dh lame pkai baju yg grand2 siap berlabuci bagai...hehe..

kek 3 tingkat...byk sgt krim da...klo secret recipe nyer best la jgk..mmg aku berebut nak amik byk2...wahaha..dush2 mmg nak kene debik ni...byk songeh..

pak sedara ngan anak buah...hikhik..berlatar belakang kan hadiah yg menimbun..

sekali lg mengenter premkan muka ku yg cumel ini..hahaha...ni time kt sblh lelaki..huhu...abg lan buat muke garang menjeling aku yg telebih xcited depan cameraman..
pengantin bersama ppak n mak sedara belah pompuan..bru prasan aku xde...aiseh..pengapit bidan terjun menghilangkan diri lak..

antara wakil pihak pompuan yg datang bertandang umah pihak lelaki...hehe...alamak muke kak noji ilang..huhu...

Thursday, December 3, 2009

Haiyooooo....

adoiii...kecik jer aku tgk boss aku ni...ish mamat ni smlm swuh aku pegi site nk wat testing..sbb cik boss ku ini kate ade meeting...tup2 tepon aku tye kat maner...siap tye camner nak ke JASA Gombak..kene lak aku xplain jln...heh..aku igt die tol2 la xtau jln..tp die tlah mengantoikan diri die sndiri..
leh lak die brmsre2 ngan cik nabila nak ajak makan kat kedai tomyam...kdai 2 dkt ngan area c2..adakah aku tertipu n di tipu...heh...meeting dier mmg nan ado..dah org JASA 2run site harusla xde meeting...jenglot tol boss ni..
aku tau boss ni nk ngorat Nabila kan...heh...hampeh..mule2 malas xnk g tp bler bgtau Nabila ade kt site Batu Caves trus je rjin dtg...klau yer rajin sgt g la site Kajang...wat testing jgk kan kt c2..ceh..dah la aku xleh nk claim..saje je nk nyusahkan aku...adoiyaii...

Sunday, November 29, 2009

Nyum2..

ari ni aku melantak bg nak rak...dr ari jumaat asyik makan jerrr...perot dh bulat dh ni...huhu..
pagi2 makan nasi lemak...nyum2.. pas2 tgh hari lak melantak bihun sup tulang...hahaha...sgt suka aktvti cuti2 ni..
ala tomey2...hehe..pandai yer ko nak tgkp gambar...yg sekor lg nyurok bwh kubis ker??...huhu...

Saturday, November 28, 2009

Tempat ku?

lame dah nak wat entry psl tmpt keje tp cam xde bnde yg best je nk cite...huhu...kebetulan ari kamis ari tu aku gtl2 tgn snap gmbr kt opis..ni pun kebetulan org kt opis xde..smua dah blah balik..esok kan raye...aku tgh tgu kak niza abihkan keje die..so aku pon ape lg...snap je la...tp ni je la yg dpt...huhu...

ni tepon merah kesygan aku..hahaha...aku dh smbgkan balik cabel dier..jahat giler aku ni...ye la skali dier bunyi mak aihh...giler kuat...2pon aku low kan volume 2..

2 je la yg smpat..nti la aku tgkap lg...hehe

present..

nak merasa g melancong negara org...nmpknyer xde la lg...tp nasib la..igt jgk mereka2 yg dh merasa g mlancong ni nk bwk servenior kt haku ni...kipas merah tu zaid yg bagi mase g korea...selipar batik tu apiz bg mse dier g bandung...eiffel tower kak hany bg..n bdk kecik tu shudan bg lps dier g sabah...hahaha...ade sape lg yg nk bg...silekan yer..
yg ni lak boss aku bg lps dier g jerman..tp ni tower bridge kt london...yg dr jerman betul2 xde ker??..huhu..


Thursday, November 26, 2009

Mood 0...

Wawawawaaa...buhsan nyerrr...nak wat ape yerr...malas nk keje ni. Aku dok melangut dpn laptop without doing anything...huhu...juz lyan fcebook...bce blog org...sgt berfaedah keje yg aku wat ari ni...hahaha...dh yg ade kt opis ni bape kerat jer...manager2 semua xde xcept kak faz..AGM en husin jer ade lain elek... tp GM sgt rajin keje ari ni...huhu...tabikk boss!!


Tuesday, November 24, 2009

Fire Drill..

wawawawa...dr smlm sudah berhati2 ngan xtvt ari ni..pagi2 lg unofficial floor marshal...huhu...sape lg c shidan tu dh swuh kami yg pompuan ni 2run dlu...hehe...baiknyerrr...ye la klo btl ade fire drill klau x...g jln2 mkn angin kt bwh time keje...huhu...
tp floor marshal ku ini mmg ade kuase psikik yg hebat...dpt meneka ari ni ade fire drill..huhu...tabik la..tp wlaupon sdh d suruh 2run dlu..ak ngan ngade2 mls nk 2run lg..berkat kemengadaan aku ni aku kene menapak 2run tga dr lvl19 ke bwh...huhu...rasekan..
naik rse nk tgl kpala lutut aku ni..kembang kuncup idung...klau menapak naik tga lg mampus..haha..

Monday, November 23, 2009

rupernyer camni la bentuk keadaan server...huhu...



Hishhh

Heiii..budak ni kang aku lepukk kang..ko igt aku ni bini die tau mane die pegi...hahahahampeh...klo boss xde je tye aku mane die...ko g la tepon klau ko concern sgt... aku dulu suke klau boss xde...releks sikit...xde la stress sgt...klau boss ade msti die slalu lalu lalang blkg aku...nk wat bende lagho pon ssh...haha..hish..dah boss xde bgs la cik adik oii...emo btol aku skang ni...haha..

Sunday, November 22, 2009

Membukitt...

ni mmg betul2 melantak thp dewa ni...haha...siap elok je ayam landing kt atas nasi...huhu...

lihatlah ketinggian nasi itu...wawawa~~

memulakan proses melantak...hehe

Saturday, November 21, 2009

Boss Ku..Kini Boss Mu

entry ni aku dedicated kan khas utk ex boss ku...sape lg Josi la...haha...mule2 dulu mse aku dtg TM..jumpe Josi ni aku xtau nk bg slm ke x...tp aku bg je la..tgk dier balas je slm...dlm ati hah sah melayu la..tp name unik giler...Josi Rizal...huhu..kompius aku tau...
boss aku ni boleh aku ketegorikan (haha..) ade rupe paras yg ensem la..ye la C F** boss C****** pon ckp die ensem...pelik aku..lelaki tu yg bg statement...Kak H*** pon ckp bnde yg same..tp aku admit la mmg ye pon..tp ensem2 pon tutt..huhu..no komennn...
dulu aku igt die ni stone je...tp huh skang dh pndai nak kene kan aku..perli2 aku ek..hampehhh...tp aku dah kene kan die balik..wawawawa!!!..bg aku die boss plg sempoi la..susah nak dpt bos baik cam ni...dah la ehemehem (ni org lain kate bkn aku yg kate…hahaha) baik lak tu…aku wat salah pon xpenah marah..paling2 ayat yg die ckp..”haa..betulkan!!”…hehe…2 je la ayat die…tp mase time China Press ade prob dulu..aku mmg takut giler..1st time aku nmpk die marah..
tp bkn slh aku pon..slh datacraft router vendor ni la…ade ke patut die dgn yakin nyer g cabut existing router kt site kate router tu router baru yg die ltk sblm ni..sure down la network..bdk kecik pon tau…org CP ape lg marah la…yg kene boss ku itu gak..haha…dah la mamat ni x tau ape2…aku yg handle projek ni dr kak wirda ari tu… hehe... nmpk sgt die marah n gelabah sbb mgu dpn nyer pas kene komplen kene jumpa customer…ala2 perjumpaan tergempar…discuss psl bnde yg dh berlaku tu la…nsb xde ape2..sbb customer aku yg sorg ni ok…xbyk songeh pon..hehe…
ala boss pon dh xperlukan saye yg agak blur2 ni kan...bodoh pulak tu...anak buah baru kan dah ade...huhu..encem lak tu..org sales ckp sesuai je boss ngan anak buah...same2 ensem perangai pon same...haha…aku gelak aje…walaupon dlm hati berbulu je…cis hampeh ko K..ko dah rampas tmpt aku…xleh nak manje2 ngan boss..hahaha..
tp xpe yg pntg aku akn d absorb…thanks byk2 boss sbb promote i...u kasik comment baik punyer kat i nyer assessment form...hehe...nti i blnje u la boss...nak mkn kt maner?..lvl 3 sudah ekk? xpon kat riverside..xkan nak mkn kat secret recipe ker or kt San Francisco ker kat bwh tu..tau la u 2 high taste...pokai duit elaun seribu je..thanks gak ngan surveniour dr jerman yg x seberapa itu..huhu..
boss u g jerman projek JASA nyer lak ongoing..dah la aku xbape nak tau sgt psl projek tu...kene lak cover tmpt dier...kate swuh pantau...tp org lifetech tu pon 2x5 cam aku x bape nak tau sgt psl projek JASA...huh bagus la tu...Network Diagram pon xtau..bkn korg ke yg propose..adoiyaii...nak harap kan kay...lg la die xtau...hehe...xpe2..boss dh blk aku aman sudahhh…huhu...

Friday, November 20, 2009

X kuase sudahh..

Ish boss ni tye aku lak psl the star...tau la boss c Cik Mahani tu liase dgn i je psl QoS ni x ngan boss...tp ni kan projek boss...ni yg geram ni...dulu sye tolong boss je tau sbb time tu boss cuti..pas2 igt boss akn jd boss sye smpai bile2..hikihik...ish..org the star chez hong tu lak call sye psl hal QoS...sye just tlg sbb mls nti kang org the star tu call lg...
ni swuh lak aku g tye c bro saiful psl ape xleh nak telnet router the star ni...i ni bkn subordinate u lg tau...huhu...aku mau larikan diri la dr SC...lariksss...huhu...slmat jalan!!..boss sile lah berurusan ngan Kay lak..haha...swuh die yg amik tau psl The Star...kihkihkih...
yg c Kay ni lak psl SOP asik tye aku jer...buat je la...tau la i ni SOP product champion..dulu time aku x chmapion lg aku wt sendiri tau...huhu..akak xkuase sudahh..akak nak balik tau..dah pukul bape dah ni..nak blk cpt okeyyy!!!

Goyang-goyang..

Goyang2 kaki tgn n kepala…I like!!…but until one time…arghhh boringgg…gimme work plezzz...huhu...aku pon wat jahat gak...patutnyer tye ade keje ape yg aku leh wat..tp aku malehhh... nti klo tye byk lak keje kene wat...haha...sementara blom dpt swat kompom pemenen, aku nak wat bodo je...leh tak??..hehe..
dr semlm Mahani tepon aku psl site the star yg nk implement QoS tu..ade 3 sites problem dorg team SFC xleh nak telnet router...aku dgn jht nyer xangkat phone...aku silence kan phone aku...haha...no yg aku kenal je aku angkat..jahat x??..tepon opisku yg warna merah itu awal2 lg aku dh cabut dier nyer cable..ni lg jahat tahap dewa...hahaharrrrrr...akak sukee...aku dah malas nak abik tau psl keje2 SC ni...huhu...majukkk...sape swuh 2kar kan aku pada Kak Mar...haha...rasekan..aku wat bodo je..
en boss eh en ex boss oh en ex boss sile la settlekan prob tu yer..saye dah tlg dh last week...tepon en yuhainis from CSOC Team, shoot emel pon dah...psl hal ni...igt dah remove tacac dh settle problem the star ni..tp xjgk..lantak la..sgt xnak membantu aku ni..ye la kecik ati tau..Cik Su dh merenggangkan hbungan bunga2 taik ayam aku ngan incik josi..heheheh..tetibe ngarot lak..dah la...ari ni nak blk awal cam semlm...sukeee...

Thursday, November 19, 2009

Absorb...yeyeye!!

ade cite best nak story..bes gak la bg aku…insya allah aku akan d absorb kt TM ni…alhamdulillah…but bkn kt position aku skang ni…2kar jge channel lak..so francisee2 semua lu olang wat hal kite terminate je korang…hahaha..jahat giler…to my ex boss kesygn Josi Rizal (huhu mention trus name mamat ni ala2 dlm buku sejarah tu;jose rizal) bye2…thanks sbb bersabar dgn perangai ku ini (eh aku baik dowh)…
ari tu aku rse sedih giler biler time Kay (new staff under josi) masuk...tetibe jer Cik Su introduce Kay kat kitorg pas sorg2..ye la biler Cik Su mention Kay ni under Josi mmg tekejut berok aku..abis aku ni camner..tau la aku bkn TM scholar but aku ni ssh payah gak wat keje tetibe nak terajang je aku keluar TM...igt slama 3 bulan lebih ni aku goyang2 kaki je ke?..
time tu Josi cuti lak..mmg sedih aku tau...nasib ade kak Hany yg naik kan smgt aku..klau tak aku mmg rse down giler...rse mls nk keje dah...aku tye Cik Su..die ckp nak msk kan ake under special branch which is SOP team..En Yusof pon ckp bnde same..juz tgl confirmation dr HR..
tp skang 90% akn d absorb under platinum partner..thankss..ari tu time aku tgh meeting JASA..AGM platinum partner called aku nak jmpe...igtkan psl ape..rupenyer die nk ltk aku under team dier...hehe...sure la aku nak..xkan kate xnak..nak SC team gak..under Josi...hehe..haru biru lak..dier nak anta assessment form yg Josi wat utk aku bg pd HR..hehe..
esoknyer lak GM nk jmpe aku...hehe...xsemua dpt ckp ngan GM tau...c Josi tu pon mgkin xdpt lg nk ckp ngan GM...tp aku dah ckp dh face 2 face lg...aku gabra igt dier nk ckp ape...tp juz nk tye aku psl absorb ni la..juz ckp2 biase...ala2 cam borak2 je..hehe..bes gak GM ni..
mase jumpe GM la bru aku tau mmg hampir pasti (hehe..cewahhh) aku akan d serap...ye la aku tye status aku skag camner...die ckp "kire awak ni dh confirm la..slalunyer mmg akan d serap"...hahaha...cenggitu la ayat die..siap tnjk lg form dr Josi tu..die rekemen aku utk d absorb...huhu...time tu rse cam nak pelok je semua org...especially boss aku Josi...huhu...sukee gilerrr...

Keje

Lama nyer tak bukak blog aku ni…after abis gems kt genting pas2 keje kat tm…trus terbengkalai blog aku ni...1 sbb malas and then bz…huhu…bz sgt kah? Tp sebenarnyer malassss…ya betul!!!...biler dh keje kt tm ni…ari2 kene kuar keje kol 6.30 pg pas2 balik lak plg cepat aku leh smpai umah dlm kol 8..tu plg cepat @ dlm kata lain 5.30-5.45 aku dah kuar dr opis…so dpt naik tren kol 6.00 tak pon kol 6.15…so then aku leh smpai rawang kol 7.15..and sempat la naik tren g btg kali kol 7.20 klo terlepas kene tgu tren kol 8.20 lak…mengongkan komuter…tu blom cite psl delay dier lg…huh..malas la nak cite sakit ati je klo sebut psl komuter ni…huhu…udah2 la cite psl komuter bengong ni..haha…mcm tu la aku tiap2 ari…weekend lak aku bermls2an and memanjakan diri ngan tido…huhu…sonoknyer…so mmg jrg nk on laptop time weekend…kalo bkk pon kejap jer…so xde la nk berblog2 ni…hehe..klo ari2 biase tu nak dpt tgk matahari pon susah…haha…xcept klo ade meeting kat luar… pagi2 dh smpai opis mlm bru smpai umah… weekend pon same dah aku dok teperap je kt umah …sure matahari pon miss a lot la aku…haha…dulu keje kt dza ari2 matahari jmpe aku smpai naik nyampah kot tgk muke aku…itam semcm…wawawa~~~~ni xyah nak pkai fair n lovely…dh mmg fair dah muke aku yg xbape nak fair ni…huhu…

Wednesday, July 15, 2009

TM

its been one and half day here at tm...huhu...ape yg tlh berlaku??...hehe...nothing big n serious...yesterday really boring...seriously!!!dh ke ptg bru lah jumpa ngan kak wirda... pas 2 wat ape??...dok lg goyang kaki..buhsannn...

Wednesday, July 8, 2009

cedeyyyyyyy....naper la idup ni xselalu indahhhhh.....bengang nyerrr...org lain semuanyer dh start intern...aku x tau lg status ni...eiiiiiii...geram tolllll....naper la name aku leh xde ni?????...bengong tollllllll....

Sunday, June 28, 2009

Gems GVR01

Gems...its finally end....sobsobsob...cedihnyer...cam tak sangke jer dah abih...mula2 dulu rasa cam bercinta jer nk ngabihkan...but now cam giler mroyan nk blk gvr...huhu....2 bulan 1/2 kt gvr kalau nak crite semuanyer kt cni jenuh jari nk menaip...xtau nak stat cite dr mana....semuanyer cam best2 blaka...huhu...
tp kalu org tye pndpt aku ttg gems ni...kesimpulannyer mmg best and gempak giler...geng2 segems yg gempak...company yg gempak...faci yg gempak...sekretariat nyer pun gempak...huhu...mmg gempak2 and best smuanyer...semuanyer sweet2 blaka..
ni semua gambar2 geng2 b'dazzel...sweet memories giler..huhu..wat? b'dazzel 2 aper?..huhu...meh cni aku citer...b'dazzel tu name company kami...setiap budak2 gems ni akn di bahagi d tolak d tambah and d kali ke 8 group yg berbeza...eceh...ni mak cik nak citer ni...hahaha...
stiap group akan mewujudkan company dorg sndiri...so depend pd dorg nak vote sape ceo, coo and company nyer nak wat business aper...so aku msk group 8 aka company b'dazzel s/b...company kami involve dlm hotel industry...traditional luxury hospitality...lalala~~~


bergambar koperat...wawawa...ala2 la..semua2 bdk2 ni kepala giler2...layan sehhh...msg2 dgn prangai dorg....

ni lak masa treasure hunt..ek ye ke treasure hunt...lantak la..haha..tp lps pnt panjat bukit 2run bukit kami kene wat rakit gune buluh...buluh lak kene tebang sndri...huhu..

ni mase dinner....mcm2 stail korg ni ek??...hehehe..dan yg plg bestnyer sbb kami di umumkan sbg d best company...wawawaw...caya x?...den cayo...sbb dorg kt dlm ni mmg best...termask la den skali...huhu...

ni lak...eceh malu la plak aku...hahaha..ni mlm dinner...and after wat performance..perform aper??..hehe...nari asmaradana...lalala~~..jgn x caye...aku jd penari lak kt gvr tu..harhar...x caye?...hahaha..aku lg x caya camner la aku leh terjebak dlm kancah tari menari ni...huhu..

ni sehari lom nk berambus dr gvr...huhu....cedey..~~xtau biler la nak hang out sama2 lg...sobsobsob~~~
ape2 pun ni la kenangan plg indah...cewahhh...byk lg criter sbnrnyer nak story mory..tp nti aku wat criter bersiri ek...huhu...buhbye...tunggu...!!!

Wednesday, May 20, 2009

and seperti yg di janjikan ni la dulu sebahagian gambar2 aku kt GVR....so amcm dee pengembangan tlh belaku ker or sebaliknyer...huhu....
dis is our ceo mr emam n z.....ceo yg best n businesswoman yg berjaya....

nuar ngan b'dazzel logo....and we r 5-time killers......yeye!!!!!


sila abaikan kepoyoan kami di cni...hehe...tp 2 menunjukkan betapa seriusnyer kami di dlm kelas....huhuhu...

hehe...smile...5 time killers!!!!

chan, me and ira...berada jauh nun di puncak...huhu....

adakah anda paham ape yg ingin ku sampaikan d cni???....5 time killers???...b'dazzel???....what's dat???...hehehe....tunggu yerrr.... dah nak msk kelas ni...bye2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...