Sunday, June 28, 2009

Gems GVR01

Gems...its finally end....sobsobsob...cedihnyer...cam tak sangke jer dah abih...mula2 dulu rasa cam bercinta jer nk ngabihkan...but now cam giler mroyan nk blk gvr...huhu....2 bulan 1/2 kt gvr kalau nak crite semuanyer kt cni jenuh jari nk menaip...xtau nak stat cite dr mana....semuanyer cam best2 blaka...huhu...
tp kalu org tye pndpt aku ttg gems ni...kesimpulannyer mmg best and gempak giler...geng2 segems yg gempak...company yg gempak...faci yg gempak...sekretariat nyer pun gempak...huhu...mmg gempak2 and best smuanyer...semuanyer sweet2 blaka..
ni semua gambar2 geng2 b'dazzel...sweet memories giler..huhu..wat? b'dazzel 2 aper?..huhu...meh cni aku citer...b'dazzel tu name company kami...setiap budak2 gems ni akn di bahagi d tolak d tambah and d kali ke 8 group yg berbeza...eceh...ni mak cik nak citer ni...hahaha...
stiap group akan mewujudkan company dorg sndiri...so depend pd dorg nak vote sape ceo, coo and company nyer nak wat business aper...so aku msk group 8 aka company b'dazzel s/b...company kami involve dlm hotel industry...traditional luxury hospitality...lalala~~~


bergambar koperat...wawawa...ala2 la..semua2 bdk2 ni kepala giler2...layan sehhh...msg2 dgn prangai dorg....

ni lak masa treasure hunt..ek ye ke treasure hunt...lantak la..haha..tp lps pnt panjat bukit 2run bukit kami kene wat rakit gune buluh...buluh lak kene tebang sndri...huhu..

ni mase dinner....mcm2 stail korg ni ek??...hehehe..dan yg plg bestnyer sbb kami di umumkan sbg d best company...wawawaw...caya x?...den cayo...sbb dorg kt dlm ni mmg best...termask la den skali...huhu...

ni lak...eceh malu la plak aku...hahaha..ni mlm dinner...and after wat performance..perform aper??..hehe...nari asmaradana...lalala~~..jgn x caye...aku jd penari lak kt gvr tu..harhar...x caye?...hahaha..aku lg x caya camner la aku leh terjebak dlm kancah tari menari ni...huhu..

ni sehari lom nk berambus dr gvr...huhu....cedey..~~xtau biler la nak hang out sama2 lg...sobsobsob~~~
ape2 pun ni la kenangan plg indah...cewahhh...byk lg criter sbnrnyer nak story mory..tp nti aku wat criter bersiri ek...huhu...buhbye...tunggu...!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...