Monday, July 25, 2011

Hantu Penanggal

Selalunye bangunan2 yang besar2 ni macam hostel ke opis ke mesti ade kisah2 pelik ghaib seram dan yg seangkatan dengan nya...dulu mase sekolah asrama kat kuantan pun macam2 cerita makhluk halus ni tersebar...ade kata terdengar bunyi org tengah mandi kat shower dlm bilik air la...nampak lembaga hitam kat pintu nak ke tempat penyidai baju lah...sampai ada geng2 blok lain kate nampak gambar kartun mickey mouse yg terlukis kat dinding luar blok kitorg ni bergerak2 matanya and ada cahaya...LOL...

sekarang ni kat opis pulak...bukan sorang berdua la yang bercerita...tapi semua yang pernah stay up sampai pagi sebab kena buat tender pun pernah terdengar bunyi2 makhluk halus ni...bunyi sedang berlari kat atas syiling...bunyik derap kaki...bunyi orang tengah selak2 fail padahal kat cubicle tu tak de sape pun...huhu...seram seyh...

tapi alhamdulillah sepanjang aku hidup ni tak pernah aku ternampak and terdengar bunyi2 makhluk halus ni...syukur...and syukur lagi sekali sebab akhirnya aku dpt discover punca segala bunyik2 misteri itu...akhirnya ketakutan dan keseraman warga2 penduduk di opis berjaya terungkai...inilah dia penunggu aka hantu penanggal di level 19 south opis ku...




hehe....


Thursday, July 7, 2011

Huwaaaaaaa~~~

Tak sihat hari ni..selsema plus badan rasa nak demam and plus duk dlm ekon yg maha sejuk...mmg syiok giler..huwaaaa..
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...