Saturday, October 1, 2011

Mesin Periksa Tekanan Darah..

Alat di bawah ini ialah sejenis alat yang di gunakan untuk mengesan tekanan darah...cewahhh..sekarang rumah saya sudah jadi seperti klinik persendirian di aman doktor yang bertugas adalah terdiri daripada doktor-doktor yang terlampau terlatih...wawawa...alkisahnya cerita bermula apabila ayah saya demam dan telah membawa dirinya berjumpa dengan doktor...check punya check darah tinggi la pulekkkk...esok nya pergi jumpa doktor lagi..darah still tinggi lagi..last-last dah 3 ari berturut-turut check asyik darah tu tinggi je...ayah pun terus beli benda alah ini..senang boleh pantau sendiri...hahaha...

see doktor terlatih dengan spek mata bagai sedang memeriksa pesakit..pesakit sedang menerima rawatan..okay..ni resultnya.... P/S: so doktor..amacam bacaan ni okay ke idokkk...sile jawap..hehe

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...